Yksilövalmennus

Yksilöllinen mindfulness- ja terveysvalmennus takaa sinulle henkilökohtaisen, juuri sinun tarpeitasi vastaavan ohjauksen. Valmennus toteutetaan pääsääntöisesti etäyhteydellä (Whatsapp-videopuheluna), joten välimatka ei ole este palvelun saamiseksi.

Mindfulness-yksilövalmennusta on saatavana myös koira- ja hevosavusteisesti koti-/tallikäynneillä Tampereen seudulla silloin, kun käytössäsi on oma tai kaverisi koira/hevonen. Valmennuksen toteuttaminen eläimen läheisyydessä voimistaa mindfulness-harjoitusten tarjoamia rauhoittavia hyvinvointivaikutuksia ja syventää kommunikointiyhteyttä eläinystävään. Tällaisessa "seinättömässä" vuorovaikutustilanteessa vaikeistakin asioista on usein helpompaa puhua kuin kasvotusten vastaanotolla. 

Millaisiin tilanteisiin yksilövalmennus sopii?

Yksilövalmennus on tavoitteellista toimintaa, jossa tavoitteet luodaan yhdessä ratkaisukeskeistä työtapaa toteuttaen. Tavoitteesi voi olla jokin pieni konkreettinen tavoite tai abstraktimpi unelma, jota kohti olet kulkemassa.  Valmennuksessa voidaan keskittyä mm.

 

- elämäntapamuutoksen toteuttamiseen,

- kehittämään stressinhallinnan ja tietoisen palautumisen keinoja,

- ehkäisemään uupumusta, masentuneisuutta tai ahdistusta,

- vahvistamaan itsetuntemustasi, intuitiotasi ja kykyäsi (itse)myötätuntoon,

- lisäämään tunne- ja kehotietoisuuttasi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukipilarina,

- parantamaan vuorovaikutustaitojasi suhteessa muihin ihmisiin tai eläimiin,

- kirkastamaan omia tavoitteitasi ja unelmiasi sekä

- kehittämään ongelmanratkaisutaitojasi, keskittymiskykyäsi ja luovuuttasi.

Vaikka yksilövalmennuksen pääpaino on terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä ja sairauksien ennalta ehkäisyssä, se soveltuu myös tukimenetelmäksi terapian tai lääketieteellisen sairauden hoidon rinnalle akuuttivaiheen jälkeen.

Kenelle yksilövalmennus on tarkoitettu?

Lähtökohtana valmennukseen hakeutumiselle on utelias mieli ja kiinnostus omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Olen terveydenhuollon ammattilaisena tottunut työskentelemään luontevasti erilaisten ja eri elämäntilanteissa olevien ihmisten kanssa - aina vauvasta vaariin. Siitä huolimatta näkisin, että juuri minun pitämät valmennukset sopivat erityisesti sinulle, joka koet kuuluvasi yhteen tai useampaan alla mainittuun ryhmään:

1. Työskentelet ihmisläheisessä, ajoittain vaativiakin asiakaskohtaamisia sisältävässä ammatissa joko suoraan tai välillisesti, kuten esimerkiksi hoito- tai kasvatusalalla.

2. Olet eläinten parissa toimiva ammattilainen tai harrastaja.

3. Olet kiinnostunut oppimaan, kuinka luonto- tai eläinavusteisia menetelmiä voidaan käyttää mindfulnessin rinnalla joko oman terveytesi edistämiseen tai työkaluna omassa ammatissasi.

4. Tunnistat itsessäsi erityistä herkkyyttä ja/tai introverttiin persoonallisuustyyppiin liitettyjä ominaisuuksia.

Ajanvaraus 

Suosittelen varaamaan soittoajan alkuhaastattelua (20 min) varten ennen ensimmäisen valmennuskerran varaamista. Puhelinhaastattelu on ilmainen, eikä se sido sinua palvelun ostoon. 

Puhelinaika ja yksilövalmennukset varataan ensisijaisesti sähköpostitse katri.rantala@toteemielain.fi

Hinnasto

  • Yksilövalmennus etäyhteydellä 65 € 
  • Kolmen etävalmennuksen sarja 165 €
  • Yksilövalmennus koti-/tallikäyntinä 70 €, sisältäen matkakulut 50 km säteellä Tampereen keskustasta. 
  • Kolmen valmennuksen sarja koti-/tallikäyntinä 180 €

Huomioitavaa:

Hinnat sisältävät alv 24 %.

Yksilövalmennuksen kesto on 60 min. 

Kolmen valmennuksen sarja on voimassa 3 kk ostohetkestä. 

Jos välimatka ylittää 50 km Tampereen keskustasta, koti-/tallikäynteihin lisätään kilometrikorvauksena ylittävältä osalta 2,5 € jokaista alkavaa 5 km kohden. 

Valmennukset toteutetaan pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7.30-16.30 välisenä aikana. 

Maksu hoidetaan Toteemieläimen verkkokaupan (Holvi) kautta etukäteen viimeistään 24 h ennen sovittua ajankohtaa. Maksu on samalla vahvistus varatusta ajasta. 

Peruutusehdot:

Kun perut valmennuksen viimeistään 24 h ennen sovittua ajankohtaa, palautan maksun tilillesi täysimääräisenä (muista lähettää tilinumerosi minulle sähköpostilla katri.rantala@toteemielain.fi).

Jos peruutat valmennuksen alle 24 h ennen tapaamista, pidätän 50 % käynnin hinnasta. Poikkeuksena ovat äkilliset sairaustapaukset, joista on osoittaa todistus.

Huomioithan myös, että mikäli varattua aikaa ei ole vahvistettu eli maksua ei ole suoritettu viimeistään 24 h ennen sovittua tapaamista, tulkitsen sen peruutukseksi.

Mikäli peruutus johtuu minun estyneisyydestä, olet oikeutettu saamaan palvelun puoleen hintaan toisena ajankohtana.

Hyvä tietää:

En ole vakuuttanut asiakkaitani yritykseni puolesta, joten suosittelen sinulle voimassaolevaa tapaturmavakuutusta (koskee koti-/tallikäyntejä).

Ota yhteyttä 

Ota yhteyttä sähköpostilla katri.rantala@toteemielain.fi tai oheisen lomakkeen kautta.