Palvelut yrityksille ja yhteisöille

Marras- joulukuussa 2019 tulen pyynnöstä pitämään tietoisuustaitoihin (mindfulness) perustuvia hyvinvointiluentoja, valmennuksia ja työpajoja yrityksille/yhteisöille Tampereen seudulla. Palvelut räälätöidään teidän tarpeisiinne parhaiten sopivaksi kokonaisuudeksi. Varauksen voit tehdä jo nyt.

Palveluni soveltuvat hyvin esimerkiksi osaksi tyhy-/tyky- tai kehittämispäivää. Mikäli olet kiinnostunut viettämään virkistyspäivää luonnossa, tarjoan siihen tarkoitukseen ohjattua metsäkävelyä.

Käsiteltäviä aihealueita koulutuksissa/valmennuksissa voivat olla mm.

  • Terveyden edistäminen tietoisuustaitojen avulla
  • Tunnetietoisuus ja energiat työyhteisössä
  • Kehotietoisuus hyvinvoinnin keskiössä
  • Tietoinen palautuminen stressinhallinnan työkaluna
  • Itsemyötätunto

Mentorointi ja muutosvalmennus vanhustyön ammattilaisille

Monipuolinen työkokemukseni ikäihmisten parissa aina kotihoitajasta seniorikeskuksen esimiestehtäviin ovat antaneet minulle laajan näkemyksen vanhustyön todellisuudesta ja arjen kehittämiskohteista.

Ikääntyvän väestön määrän lisääntyminen haastaa vanhustyön ammattilaiset muuttamaan toimintatapojaan ja etsimään aktiivisesti keinoja hallita kasvavaa työmäärää ilman, että palavat itse loppuun. Hyvinvoiva työntekijä on asiakaskeskeisessä työssä yrityksen tärkein voimavara.

Mentoroinnissa roolini on ennen kaikkea olla rinnalla kulkija ja tukihenkilö, jonka tarkoituksena on vahvistaa työntekijöiden ammatillista osaamista ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon.

Muutosvalmennus on aktiivista ja tavoitteellista toimintaa tietyn päämäärän saavuttamiseksi. Tarvittaessa muutosvalmennukseen voidaan sisällyttää myös mentorointia.

Mikäli olette kiinnostunut kehittämään yksikkönne vanhustenhoitoa ja haluatte uudenlaista näkemystä arjen käytäntöihin, nämä palvelut voivat olla teitä varten.

Virkistyspäivänä metsään?

Ohjaan tietoiseen läsnäoloon perustuvia metsäkävelyitä ryhmille. Sovellan ohjauksessani metsäkylvyn ja metsään uppoutumisen menetelmiä, riippuen ryhmän toiveista ja tavoitteista.

Luontoympäristössä ollessaan ihminen luontaisesti rauhoittuu ja rentoutuu. Metsän elvyttävät terveysvaikutukset ovat laajasti tunnettuja ja tutkittuja. Osa myönteisistä vaikutuksista tapahtuu jo 20 minuutissa, jolloin akuutti stressi lievittyy. Pidempiaikainen luontoaltistus mm. parantaa vastustuskykyä, lisää energiaa ja alentaa verenpainetta.

Metsäkävelyillä voidaan myös kehittää keskittymiskykyä, tiimityötaitoja, intuitiota ja luovuutta.

Hinnoittelu


Esimerkkejä hinnoittelusta (ilman alv):

  • Tuntihinta 80 € silloin, kun kyseessä on yksittäinen luento tai mentorointi.
  • Kokopäivän koulutus/valmennus (n. klo 9-15): 420 €
  • Puolipäiväinen koulutus/valmennus (n. 3 h): 225 €

Pidemmät koulutus- ja valmennuskokonaisuudet hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Jos välimatka ylittää 30 km, hintoihin lisätään matkakulut.

Huom! Kaikki palveluni on mahdollista toteuttaa etänä esim. skypen, webinaarin tai verkkokurssin avulla, jolloin fyysinen etäisyys ei ole este koulutuksen toteuttamiselle.

Lopulliseen hintaan lisätään alv 24 %.


Ota yhteyttä sähköisesti


Varaa puhelinkonsultaatio

Parhaiten minut tavoittaa sähköpostilla, mutta voit myös keskustella kanssani yhteisösi tarpeista puhelimitse varaamalla soittoajan sähköisen ajanvarauskalenterin kautta (seuraavat vapaat ajat ovat lokakuun lopulla).